Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головний військком Львівщини Олександр Тіщенко подав у відставку

Олександр Тіщенко залишив посаду начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Олександр Тіщенко. Фото з Facebook

Про це Тіщенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Шановні побратими, українці! Сьогодні для мене важливий день. Після багатьох років служби я залишаю посаду начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Від початку війни з 2014 моя служба була насичена важкими викликами, досягненнями та навчанням. Я вдячний командуванню Генерального штабу ЗСУ за довіру та підтримку, керівництву Міністерства оборони України за можливість служити на благо нашої країни, а також усім членам нашої команди ТЦК та СП за успішну співпрацю та відданість справі", - написав військком.

Як зазначив Олександр Тіщенко він продовжить здійснювати захист української державності: "Нові виклики чекають на нас задля спільної Перемоги".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вчора, 17 серпня Президент Володимир Зеленський підписав указ із рекомендаціями Ради національної безпеки і оборони України до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного звільнити всіх обласних військкомів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ