Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головою Львівської ОДА призначений Олег Сало

Олега Сала призначено головою Львівської обласної державної адміністрації.

Указ підписано сьогодні, 31 жовтня. 

За попередньою інформацією, представлення нового голови Львівської ОДА відбудеться сьогодні, 31 жовтня, в сесійній залі Львівської облради о 17.00. Представлятиме віце-прем`єр-міністр Олександр Вілкул.

Довідка. 

Олег Михайлович Сало народився 1 квітня 1968 року в місті Нестерові (тепер - Жовква) Львівської області.

Після закінчення середньої школи у 1985 році вступив до Львівського ПТУ-21, де навчався за спеціальністю монтажник радіоапаратури.

З 1986 по 1988 роки Олег Сало проходив службу в Збройних Силах СРСР.

Після демобілізації з війська у 1988 році вступив на службу в органи внутрішніх справ. Перша посада - інспектор ДПС ДАІ Управління МВС України у Львівській області.

З 1995 року Олег Сало переведений на посаду державтоінспектора МРЕВ УДАІ Управління МВС України в Львівській області. У тому ж році був призначений начальником районного реєстраційно-екзаменаційного відділення ДАІ Жовківського РВ УМВС у Львівській області.

У 1998 році Олег Сало призначений начальником МРЕВ УДАІ Управління МВС України у Львівській області.

У 2000 році Олег Михайлович Сало призначений начальником Управління ДАІ УМВС України у Львівській області.

З квітня 2003 року Олег Сало - заступник начальника УМВС України на Львівській залізниці з громадської безпеки, згодом очолив це Управління.

З грудня 2003 по січень 2005 року генерал-майор міліції Сало Олег Михайлович очолював УМВС України у Львівській області.

У період з березня 2010 року по травень 2011 року очолював УМВС України у Рівненській області. Згодом був радником Міністра внутрішніх справ по Західному регіону України.

До призначення начальником УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС України.

Фото - ua.golos.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ