Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови фракцій Львівської облради звернулись до Президента щодо неприпустимості підвищення тарифів

Сьогодні, 20 липня, голови фракцій Львівської обласної ради підписали звернення до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо неприпустимості з 1 липня 2016 року підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

«Питання підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення має відбуватись обгрунтовано і з залученням фахового експертно-аналітичного середовища, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. Вважаємо, що при розгляді таких важливих питань як тарифи для населення має бути максимальний діалог між усіма зацікавленими сторонами», - йдеться у спільній заяві.

Також у заяві зазначається, що під час чергової сесії, 13 вересня, буде розглядатись питання щодо необгрунтованості підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги для населення. «З метою обєктивного розгляду питання просимо скерувати на засідання відповідних керівників міністерств та відомств, а також народних депутатів від профільного Комітету Верховної Ради України», - йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ