Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Google цього року припинить підтримку сервісу Play Музика

Ваша фонотека з Play Музики в YouTube Music. Про це повідомив сервіс Google своїм підписникам.
Ілюстративне фото Google.

Як зазначають в Google, у скрутний і непевний час музика може підтримувати, допомагати й підбадьорювати:

"Раді повідомити, що тепер Ви можете перенести в YouTube Music свою фонотеку Google Play Музики, зокрема списки відтворення, рекомендації, завантаження тощо. При цьому Ви й далі зможете слухати свою колекцію музики в сервісі Google Play Музика. Цього року ми припиняємо його підтримку, але не хвилюйтеся – ми обов'язково заздалегідь попередимо Вас.

Останні кілька років ми постійно покращуємо YouTube Music і додаємо потрібні Вам функції. У YouTube Music Ви знайдете понад 50 мільйонів офіційних композицій, альбомів і списків відтворення, а також більшість звичних функцій із Google Play Музики.

Ми робимо все можливе, щоб ці зміни не завдали Вам зайвого клопоту.

Перенесення в один клік Ви можете легко перенести в YouTube Music колекцію музики, зокрема списки відтворення, рекомендації, додані та придбані пісні.

Поступовий перехід Якщо Ви перенесете музику, то не втратите доступ до неї в Google Play Музиці. Наразі Ви можете користуватись обома сервісами.

Бонуси YouTube Premium З підпискою YouTube Premium Ви можете дивитися всі відео YouTube без реклами, а також завантажувати їх для перегляду в режимі офлайн.

Сімейний план Ви вже зараз можете перенести свою фонотеку в YouTube Music. Інші користувачі Вашого сімейного плану можуть самостійно вирішувати, коли це зробити".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ