Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Графік приміських автобусів та залізничного транспорту в області змінили

У зв’язку з частковим залученням транспортних засобів задля допомоги військовим та довезення евакуйованих громадян кількість приміських та міжміських автобусів зменшили. Окрім того, скасували обідній рейс електричок.
Фото Олена Ляхович

Про це повідомив сьогодні  під час брифінгу керівник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький, - передає пресслужба ЛОДА.

“Приміські та міжміські автобусні маршрути, а також залізничні перевезення курсують зі зміненим графіком.  Прошу мешканців із розумінням поставитись до цього, адже  перевізники залучені до допомоги нашій армії та внутрішньо переміщеним особам. Поруч від Головного вокзалу  є приміський залізничний вокзал з якого курсують електрички в напрямках: Трускавця, Східниці, Сколе, Сянок, Стрия, Самбора, Мостиськ. Окрім цього, з приміського вокзалу здійснюються відправлення автобусів в напрямку на Городок, Дрогобич та Пустомити”, - зазначив  Степан Рудницький.

У разі необхідності уточнення інформації щодо графіку руху окремих автобусних маршрутів або поїздів просять звертатися за контактним номером телефону Управління транспорту та зв’язку  (096)2328058.

З детальною інформацією про розклад поїздів можна ознайомитись за посиланням: 

https://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/578470/ 

або з інформаційного табло та будь-якої каси, які є на території приміського вокзалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ