Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Графік стоянок Екобуса на Львівщині на червень

У червні 2024 року мобільні пункти збору відпрацьованих ламп, ртутних термометрів та батарейок продовжать роботу в межах Львівської територіальної громади. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

З графіком стоянок Екобуса у перший місяць літа, додатковими стоянками в м. Дубляни, с. Лисиничі, с. Зашків, с. Рясне-Руське та переліком стаціонарних пунктів збору відпрацьованих батарейок можна ознайомитися за покликанням.

У ДП «Боднарівка» наголошують, що прийом небезпечних відходів від мешканців громади здійснюється безкоштовно. Кожен житель громади може принести для переробки та утилізації до 10 ламп, 5 термометрів та 10 кг батарейок.

«Мобільні стоянки Екобуса в межах Львівської територіальної громади є гарною ініціативою для покращення екологічної ситуації в регіоні. Ці стоянки дозволяють жителям легко та безпечно здавати для переробки та утилізації небезпечні відходи такі як батарейки, лампи та ртутні термометри», – т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик. 

Нагадуємо, що термометри і лампи потрібно здавати у заводському пакуванні, а якщо такого немає, то потрібно подбати про безпечне пакування – виготовити саморобну картонну (паперову) тару, окремо для кожної лампи або термометра, щоб уникнути можливих пошкоджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ