Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Графік зупинок ЕкоБуса у Львівській територіальній громаді

У Львівській територіальній громаді продовжується робота мобільних пунктів для прийому відпрацьованих батарейок, ламп та ртутних термометрів. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Мешканці можуть здати небезпечні відходи протягом квітня, починаючи з 5 по 29 число.

Для перегляду розкладу зупинок ЕкоБуса на території міської територіальної громади Львова у квітні 2024 року перейдіть за покликанням.

Важливо зазначити, що у ДП «Боднарівка» прийом небезпечних відходів від жителів громади проводиться безкоштовно. 

Одна людина може передати на перероблення та утилізацію до 10 кілограмів батарейок, 10 ламп, а також не більше 5 ртутних термометрів. У ДП «Боднарівка» наголошують, що лампочки та ртутні термометри слід здавати в непошкодженому стані та в упаковці виробника. У випадку відсутності такої упаковки рекомендується використовувати безпечну тару, таку як картон чи папір, для уникнення можливих пошкоджень.

«Мобільні пункти для прийому відпрацьованих батарейок, ламп та ртутних термометрів у Львівській територіальній громаді допомагають зменшити негативний вплив небезпечних відходів на довкілля через їх відповідальну утилізацію. Ця ініціатива сприяє збереженню природних ресурсів та покращенню якості середовища для мешканців громади» – зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ