Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гранти на підтримку соцпроєктів: переможці отримають до 40 тисяч на втілення ідеї

У благодійній організації «Українська освітня платформа» стартував набір учасників на освітньо-грантову програму «Соціальні інновації громад». Це освітньо-грантова програма для підтримки та розвитку християнських команд міст та селищ по всій Україні.
Фото - ЛМР

Вона дає можливість втілити ідею соціального проєкту, який спрямований на молодь, дітей та підтримку сімей у кризі. Навчання відбуватиметься у гібридному форматі та включатиме три зустрічі у Львові, Кропивницькому і Дніпрі, а також дві онлайн-зустрічі. Реєстрація на програму триває до 7 квітня, повідомили в ЛМР. 

Команди, яких обирають шляхом конкурсу, матимуть лекції, воркшопи, роботу в групах, дискусії, менторський супровід та простір для вільного висловлювання.

Після завершення навчання 10 з найкращих команд, які пропрацювали свою ідею, матимуть можливість отримати грант на реалізацію власного проєкту. Сума – до 40 000 грн (підтримку у розмірі до 40 000 грн отримають 10 найкращих соціальних ідей).

«Соціальні інновації громад – це освітня програма для християнських команд, що прагнуть втілювати соціальні проєкти. Тож якщо громади мають соціальну ідею, яка необхідна їхньому населеному пункту, регіону, а також потребують підсилення, для них ця освітньо-грантова програма є чудовою можливістю для старту, оскільки тут вони отримують теоретичну базу, менторський супровід введення проєкту, а також фінансову допомогу для старту проєкту», – зазначила Олеся Парфан, координаторка програми «Соціальні інновації громад» БО «Українська освітня платформа».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ