Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині до 15 травня не пом’якшуватимуть карантин

Як інформує прес-служба ЛОДА, 10 травня у зв’язку із зростанням кількості захворювань на коронавірус в області, відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС.
Фото ілюстративне

За підсумками засідання прийнято рішення про продовження карантину без пом’якшувальних заходів до 15 травня.

"Враховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов'язує продовжити карантин до 15 травня. Відтак, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15",- зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

Нагадаємо, що Уряд прийняв рішення про послаблення карантину з 11 травня. 8 травня відбулося чергове засідання Обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації на Львівщині. За результатами роботи Обласного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій прийнято рішення про те, що послаблення карантинних заходів у місті Львові можливе виключно за умови покращення епідеміологічної ситуації, що буде підтверджено Львівським обласним лабораторним центром.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові та на Львівщині підтверджено 798 випадків інфікування коронавірусом, з них 20 — летальні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ