Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадську організацію ʺЯнголятаʺ привітали із прийдешніми святами

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/4
З новорічно-різдвяними святами привітав вихованців ГО ʺЯнголятаʺ перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко сьогодні, 30 грудня 2020-го року, завітавши у приміщення громадської організації, що на вул. Огієнка в Луцьку. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

Так, керівниця установи Юлія Поліщук розповіла, що громадська організація б’єднала батьків, що виховують діток із розладами аутичного спектру. Тож тут займаються їх розвитком, соціалізацією та підготовкою до самостійного життя.

Як приклад успішної роботи, Юлія Поліщук показала гостям виставу за мотивами казки ʺАліса в країні чудесʺ за участі вихованців ГО ʺЯнголятаʺ. Окрім цього, розповіла, що діти громадської організації є постійними учасниками різноманітних конкурсів, фестивалів та інших соціальних заходів.

ʺВід імені голови Волинської облдержадміністрації, та від себе особисто вітаю вас усіх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Це казкове свято для діток, яке, на жаль, відбувається лише один раз на рік. Бажаю усім міцного здоров’я. Ви – великі молодці. Бачив ваш виступ і вважаю, що вас у житті супроводжуватиме успіх. Дякую батькам за вашу згуртованість, працю та жертовність. Волинська обласна державна адміністрація працюватиме в наступному році, аби допомогти вам у такій важливій справі – соціалізувати дітей та допомогти прожити якісне, повноцінне та яскраве життя. З Новим роком та Різдвом!ʺ - сказав Сергій Мовенко, вітаючи присутніх.

Опісля перший заступник голови облдержадміністрації спільно із керівницею організації та керівниками департаменту соцзахисту ОДА вручили усім діткам солодкі дарунки.

Своєю чергою, голова організації у відповідь вручила гостям подарунки, виготовлені у творчій майстерні вихованцями закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ