Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський бюджет Львова: цього року реалізують критично важливі проєкти

Цього року у Львові втілять лише ті проєкти-переможці Громадського бюджету, які відповідають обмеженням воєнного стану і є критично важливими для життя громади.
Фото Олена Ляхович

Водночас, розглянуть можливість підготовки спеціальної версії Громадського бюджету воєнного часу.

Як пояснив директор департаменту міської агломерації Львівської міської ради Юрій Лукашевський, йдеться, зокрема, про медичні проєкти і ті, які передбачають безбар'єрність та інклюзивність, критичні ремонти чи закупівлю критично важливого обладнання для шкіл та садків. Всі інші проєкти – «заморозять».

«Маємо апдейт щодо Громадського бюджету Львова. Цьогоріч реалізуємо лише проєкти-переможці, які відповідають обмеженням воєнного часу. Наприклад, проєкти охорони здоров'я, проєкти, які передбачають безбар'єрність та інклюзивність, критичний ремонт чи закупівлю обладнання для життєзабезпечення в школах, садках чи інших міських установах тощо. Решта проєктів отримують статус «заморожених». Тож бруківка та громадські простори чекатимуть кращих часів.

Також на робочій групі була озвучена думка підготувати спеціальну версію Громадського бюджету воєнного часу. Йдеться про підтримку волонтерських ініціатив або проєктів життєзабезпечення міста», - повідомив Юрій Лукашевський, та закликав мешканців громади висловити свою думку щодо підтримки такої ініціативи – під цим дописом у Facebook

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ