Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гроші, вилучені при обшуку, призначалися на продукти і стоматолога – Чернушенко

Гроші, які правоохоронці вилучили в ході обшуку, призначалися для купівлі продуктів і походу до стоматолога. Про це в понеділок, 22 червня, заявив голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко.

«Вилучили кошти. У шафі у мене, він і зараз є, мій особистий портфель, в якому я тримаю ключі, деякі папери, які не відносяться до справи, і головне – кошти, 25 тис. грн. Причому, ви б бачили ці кошти, там напевно сотня одногривневих купюр, двохгривневі, 200 і 500-гривневі. Це дві мої зарплати, оскільки я їду додому, і завжди заїжджав в магазин, щоб купити відповідні продукти», – заявив пан Чернушенко в ефірі телеканалу «112-Украина». 

Крім цього, він додав, що ще 6,5 тисяч доларів збирався витратити на похід до стоматолога. «Саме в цей день, я вже неодноразово лікувався, мені ставили імплантанти, але вже після того, як зажило, знову треба було звернутися до стоматолога. І я мав намір після розгляду справи, вона була єдина, на 9:30, їхати до стоматолога. І, не знаючи, скільки будуть 5 коронок коштувати, я взяв певний запас коштів», – пояснив він.

Також пан Чернушенко додав, що спочатку не хотів віддавати гроші правоохоронцям. «Я спочатку не хотів навіть віддавати, тому що розумів. Розумієте, у власній кишені, це ж треба ще мати дозвіл на те, щоб обшукати мене. Але я погодився, я виклав і ці кошти, і гривні вони вилучили», – заявив він.

За його словами, в сейфі знайшли ще два пістолета.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ