Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грошовий БУМ від SelfieCredit — нова акція, де розігрують гроші та промокоди

Відкривайте весну разом з SelfieCredit із повними гаманцями! Нова пропозиція компанії — акція Грошовий БУМ, де кожен може виграти! Що може бути кращим подарунком? Той, який ви обираєте самі. Саме тому «Грошовий БУМ» — це акція, під час якої бренд дарує гроші та промокоди на кредити.

Загальна сума призу — 75 000 гривень, частину якої отримають переможців. Дев'ять щасливчиків отримають по 5 000 гривень, ще тридцять — по 1 000 гривень! А ще тридцять переможців отримають промокод на знижку -99% на наступний кредит.

Щоб взяти участь в акції, достатньо взяти онлайн-кредит на сайті SelfieCredit на суму від 1000 грн та на строк від 10 днів. Або можна внести регулярний платіж на суму від 1000 грн. Як і зазвичай, переможців будуть вибирати способом жеребкування, а про результати повідомлять особисто. Також на офіційній сторінці SelfieCredit у Facebook буде опублікований відеозвіт проведення результатів.

У чому особливість SelfieCredit?

SelfieCredit — доволі молода, та амбітна компанія з великим технологічним потенціалом. Бренд використовує метод селфі, щоб швидко надавати кредити. Клієнт просто робить фото, підтягуються автоматично його дані, він їх звіряє, після чого його запит опрацьовує система. У разі схвалення треба підписати електронний договір, який рівносильний фізичній угоді. Підпис відбувається за допомогою SMS-коду. Буквально за декілька хвилин позичальник отримує бажану суму на свою картку.

Крім того, бренд приділяє значну увагу клієнтоорієнтованості, а тому завжди надає необхідну допомогу у межах сервісу. Користувачі можуть отримати швидку вичерпну консультацію, щоб отримати відповіді на всі свої запитання.

Також компанія часто відправляє лояльним клієнтам персональні знижки на повторні звернення, щоб користуватись кредитом було максимально вигідно.

Як працює онлайн-кредитування у SelfieCredit?

Компанія відома своїм лояльним ставленням до клієнтів із проблемною кредитною історією. Тож під час ухвалення рішення скорингова система спирається не на такі показники, як кредитний рейтинг, а на платоспроможність клієнта та загальну дисципліну щодо повернення кредитів.

Отримати гроші до зарплати на картку онлайн у SelfieCredit можна отримати під 0,01% на день на перший період, що становить від 5 до 30 днів. Максимальна сума для першого звернення становить 15 000 грн. За повторного запиту сума може зрости до 25 000 грн. Ця сума стає доступною уже під час подачі другої заявки.

Щоб оформити кредит, достатньо вибрати суму та строк платежу, зробити селфі, звірити дані та відправити анкету на аналіз системою. Після погодження та підписання угоди клієнт отримує погоджену суму на той рахунок, який вказав під час реєстрації.

Хто може користуватись послугами компанії?

У SelfieCredit нема суворих вимог до позичальників. Отримати кредит можуть не тільки офіційно працевлаштовані користувачі, але й пенсіонери, люди в декреті, студенти, тимчасово непрацевлаштовані.

Подати заявку можна у віці від 18 років, а максимальний вік становить 65 років. Крім того, потрібно мати громадянство України. Ознайомитись з повним переліком умов, типовим договором тощо можна на сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ