Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман прокоментував можливість дострокових виборів до Верховної Ради

Верховній Раді України варто було б після президентських виборів ухвалити зміни до закону про вибори та прийняти закони, які б сприяли розвитку економіки.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав в ефірі телеканалу “Прямий”, повідомляє Укрінформ.

“Між президентською та парламентською виборчими кампаніями є 5 місяців. Із них — кілька місяців пленарних. Треба усе зробити для того, щоб прийняти необхідні зміни в законодавстві, які потрібні країні. Я б до цього відніс би новий закон про вибори, йдеться про відкриті списки, і вважаю, що це є нормальним”, - сказав Гройсман.

Крім того, додав Прем’єр-міністр, уряд вніс на розгляд Верховної Ради 35 законопроектів, які стосуються розвитку економіки. “Важливо, щоб це скликання, яке неодноразово демонструвало здатність ухвалювати важкі, але необхідні рішення, їх ухвалило”, - додав він.

их виборів до ВР, Глава уряду зазначив, що не бачить у цьому сенсу. ”Я не знаю, чи буде сенс робити дострокові вибори з точки зору, що вони можуть бути тільки на місяць раніше”, - сказав він.

Як відомо, останнім часом представники деяких політичних сил та експерти обговорюють такий сценарій розвитку подій в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ