Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Гройсман вказав, кому треба заново подати документи на субсидію

Субсидію для сплати житлово-комунальних послуг нададуть усім українцям, які її реально потребують. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

«В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії. Як і минулого року, субсидію нададуть усім, хто потребує реальної допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг. Грошей вистачить на всіх!» - написав він.

За словами Гройсмана, у жовтні управління соцзахисту населення автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон усім, кому у травні цього року субсидію було перепризначено на новий період - 2017-2018 рр. 

«Жодних документів чи довідок субсидіантам повторно не потрібно подавати чи доносити. Програма житлових субсидій максимально спрощена для людей. Заяву і декларацію про доходи заново необхідно було подати лише сім'ям, які: орендують помешкання; мають зміни у складі сім'ї - хтось прописався чи виписався за останній рік; хочуть отримати субсидію на тверде паливо», - поінформував Прем'єр-міністр.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ