Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Група депутатів ВР і прес-секретар Порошенка спробують потрапити на оголошення вироку Савченко

Група депутатів ВР і прес-секретар Порошенка спробують потрапити на оголошення вироку Савченко. Про це народний депутат від «Блоку Петра Порошенка», представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко написала у Facebook.

«За дорученням президента Порошенка і за покликом серця зі Святославом Цеголком ідемо підтримати Надію Савченко на суд», - зауважила вона.

«Разом з Марією Іоновою, Оленою Кондратюк, Іриною Луценко - народними депутатами України - жінками, які докладають максимум зусиль на дипломатичному фронті задля звільнення нашої колеги. Разом з великим десантом від дружньої фракції БЮТ - колегами - чоловіками Олексієм Рябчиним, Вадимом Івченком, Сергієм Євтушком, Валерієм Дубілем та Віктором Кривенком», - додала вона.

Коментуючи повідомлення, що в РФ не пускають групи підтримки українців, які приїхали на суд у справі Савченко, Геращенко зауважила: «Сподіваюся, у них там вистачить розуму допустити депутатів, що мають дипломатичні паспорти, серед яких є члени ПАРЄ і інших міжнародних організацій. Інакше - це було б надто показово».

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ