Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГРУшники Александров і Єрофєєв в українській лікарні

Сьогодні Служба безпеки України показала двох російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. Затримані продовжують перебувати у київському військовому шпиталі та не мають претензій щодо умов перебування та ставлення до них.

Єрофеев розповів про нормальні умови отримання та харчування. Він розповів, що часто спілкується із рідними, до нього хоче приїхати мама. Після операції є сподівання на те, що рука буде працювати.

Олександр Александров змінив свою думку про конфлікт на Донбасі і вдячний солдатам ЗСУ та лікарям, котрі його врятували. Він пригадав, як поранений ліз під кулями, а українські військові його не добили, а надали першу медичну допомогу, винесли із поля бою на руках і доставили до госпіталю. Мовляв, лікарі теж могли ампутувати йому ногу, але провели операції та переливання крові.

Як повідомив радник Голови СБУ Юрій Тандіт, судовий процес над затриманими російськими спецназівцями Олександром Александровим і Єгором Єрофеєвим розпочнеться вже у вересні.

«Попередньо судовий процес починається у вересні. Ми говоримо про те, що суд має відбуватися тут. Для нас це дуже важливо, тому що ці люди скоювали злочини на території України, яку ми захищаємо, а це не просто громадяни РФ, які заблукали, це представники елітних підрозділів Росії», - зазначив він.

ukrinform.ua

 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ