Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Грузія запровадила безвізовий режим для громадян Китаю

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що відсьогодні країна запроваджує безвізовий режим для громадян Китаю.

Про це Іраклій Гарібашвілі сказав на засіданні уряду, передає Перший канал Грузії.

"Ми ухвалили рішення і відсьогодні запровадити безвізовий режим для громадян Китаю. Сьогодні я видам відповідне розпорядження. Це буде дуже важливо, це буде стимул для того, щоб до Грузії приїжджало ще більше туристів", – сказав Гарібашвілі.

За словами очільника грузинського уряду, китайські туристи "вважаються найбажанішими туристами у світі".

"Туризм для нас дуже важливий. Минулого року ми отримали прямі доходи від туризму у розмірі 3 млрд 500 млн доларів. Цього року ми очікуємо ще більше. Ми працюємо на інших ринках. Ми хочемо залучити до країни більше туристів", – пояснив Іраклій Гарібашвілі.

Глава грузинського уряду також розповів про важливість розвитку торговельно-економічних зв'язків з Китаєм. Гарібашвілі сподівається на збільшення числа прямих авіарейсів із КНР.

"У мене був дуже успішний візит до Китаю – країни, яка сьогодні є другою за величиною економікою у світі, найсильнішою економікою. У наших інтересах – зміцнити торговельно-економічні відносини з Китаєм, залучити більше інвестицій із Китаю, залучити більше туристів до Грузії", – сказав він на засіданні уряду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ