Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Григорій Калетнік спростував звинувачення Ірини Суслової

«Прочитавши чергову байку депутатки Суслової, хочу повідомити, що посаду першого проректора я не займаю і не мрію бути на посаді в.о. ректора. Обраний колективом ректор ВНАУ (Вінницький національний аграрний університет) В.А. Мазур активно працює і будь-яких намірів піти в творчу відпустку не висловлював», - написав на своїй сторінці на ФБ Калетнік Григорій Миколайович. Повідомила прес-служба Григорія Калетніка.

І далі: «Знаючи Віктора Анатолійовича, можу відповідально заявити, що він ніколи не дозволив би собі, навіть на самий короткий термін, залишити посаду, при такому складному фінансуванні державою вищих навчальних закладів. А відтак необхідністю мобілізовувати весь колектив до пошуків додаткових джерел та здійснювати контроль за ефективним використанням наявних ресурсів. 

Депутатці Сусловій хочу порадити не займатись написанням брехливих пасквілів, не витрачати кошти платників податків на пустопорожні перевірки. 

У міністра є багато серйозних справ, які не завжди вчасно опрацьовуються та вирішуються саме через те, що чиновники міністерства витрачають час і гроші на пошуки неіснуючих привидів. 

Дивує, що працюючи помічником депутата-регіонала пані Суслова не навчилась нічому порядному, а засвоїла тільки найгірші якості. 

Документи про освіту свідчать, що Вам важко даються науки, але все ж, при такій посаді, необхідно вміти аналізувати хоча б статистичні дані. А цифри річ неспростовна. Зверніть увагу як було

                             До вас               При вас

  

Хліб                    4,5 грн.               8,02 грн.

Гречка                 6,2 грн.              22 грн.

Цукор                  5,8 грн.              12,70 грн.

Дизпаливо         9,5 грн.              21,грн.

Долар $              7,9 грн.               23 грн.

Середня 

зарплата            250 $                   86 $

Пенсія                150 $                   56 $

Стипендія           93$                     31$

 

Комунальні тарифи взагалі жах!

Ось за ці «досягнення» вам потрібно відповідати перед народом України!

А не за те в якому університеті хто з науково-педагогічних працівників у відпустці.

Ви знищили економіку, знищили робочі місця. Ви обманули майдан. Ви обіцяли людям справедливість, законність, ліквідувати корупцію, а розвели корупцію до небачених розмірів. Замість розбудови економіки, ви відволікаєте увагу людей на пошук відьом і політичні переслідування.  

Ви навіть не розумієте, що прийнявши за цих 1,5 року майже всі норми законів 16 січня 2014 року тепер називати їх "диктаторськими" вам уже не личить. Один і той же закон не може бути при одній владі диктаторським, а вже при іншій благом людським. 

Не можу вам рекомендувати зайнятись виконанням обов’язків народного депутата по удосконаленню законодавства та розвитку економіки і покращенню життя людей, бо уже видно, що на це ви не здатні. Тому хоча б не заважайте іншим".    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ