Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суслова закликала Порошенка відкликати Ківалова із «Венеціанської комісії»

Ірина Суслова, народний депутат, член Ради партії «Воля», закликала Президента України Петра Порошенка відкликати Сергія Ківалова, який представляє Україну у Комісії "За демократію через право" (Венеціанська Комісія)». Про це повідомила прес-служба партії «Воля».

Ірина Суслова зареєструвала відповідну електронну петицію на сайті Глави держави.

«Сергій Ківалов один із найодіозніших діячів режиму Януковича, який зберігає свій вплив і після Революції гідності. Він не просто не відповів за фальсифікацію виборів, зловживання службовим становищем та розкрадання державного майна через Одеську Юракадемію. А досі представляє Україну у Комісії "За демократію через право" (Венеціанська Комісія)», - наголосила народний депутат.

Вона підкреслила, що виведення Сергія Ківалова із Комісії є правом Президента Петра Порошенка, яким той досі не скористався.  

«Глава держави зобов’язаний покінчити із цією ганьбою, тому ми і зареєстрували електронну петицію, щоб допомогти йому зробити цей запізнілий правильний вибір. Як тільки нам вдасться зібрати 25 000 підписів, Порошенко буде змушений відреагувати», - зазначила Ірина Суслова.

Підтримати петицію можна за цим посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/7334

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ