Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт Tember Blanche виступить у найатмосфернішій локації Львова

Tember Blanche, гурт, який почав свій творчий шлях як спонтанний вуличний дует Саші і Влада на Контрактовій площі, вже незабаром виступить у Львові.

3 серпня на даху !FESTrepublic гурт запрошує шанувальників на свій перший сольний концерт. Виконавці обіцяють неповторну та невимушену атмосферу вечірнього міста, улюблені хіти у нових, неочікуваних аранжуваннях та живому виконанні.

Історія гурту, що почалася зі спонтанного вуличного дуету Саші і Влада на Контрактовій площі, стрімко розвивається. У 2021 році вірусною стала пісня «Вечорниці», на яку гурт пізніше записав хіп-хоп ремейк «Калуські вечорниці» разом з переможцями Євробачення-2022 – гуртом Kalush. З початку творчого шляху хлопець і дівчина встигли випустити 2 повноформатних альбоми, взяти участь в національному відборі на Євробачення-2023 та зіграти понад 60 концертів в Україні та Європі.

На сольнику у Львові до класичного складу гурту — Саші Ганапольської (вокал), Влада Лагоди (гітара, вокал) та Андрія Яков'яка (барабани) — приєднаються також Infinito String Music (скрипка, віолончель) та Аліна Чернієнко (клавіші).

Це буде перший сольний дуету з лайв-бендом. Відомі пісні Tember Blanche прозвучать ще більш ніжно та інтимно завдяки колективу Infinito String Music, який додасть унікальних нюансів їх звучанню. Зокрема, популярні "Вечорниці" зі скрипкою та віолончеллю — це щось, що обов’язково варто почути.

“Тож чекаємо усіх 3 серпня на даху !FESTrepublic, що у культурній столиці України! Це буде неймовірний літній вечір та незабутній захід сонця з улюбленою музикою від Tember Blanche у нових акустичних аранжуваннях.  Це той випадок, коли музика якнайкраще підходить до локації!” – розповідають про подію організатори VINIL Concert agency.

Квитки на подію за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ