Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Гурт WSZYSTKO дасть у Львові лише один концерт «Про Любов»!

13 квітня! Вперше у Львівській філармонії! ГУРТ WSZYSTKO з єдиним концертом «Про Любов»!

Яскравий і драйвовий гурт Wszystko, чи не єдиний у Львові кавер-бенд, який займається пропагандою саме української музики. Окрім насолоди від голосу і таланту учасників гурту, ви відчуєте себе ніби на концерті улюбленої зірки, завдяки широкому репертуару, в якому можна почути пісні від Білоножка, Миколайчука і Зіброва до Бумбоксу, Другої ріки та Океану Ельзи. Також хлопці є резидентами декількох клубів, і є одним з найбільш виступаючих колективів Львова.

Ці хлопці посіли 5 місце серед 39 гуртів, що виступали на вуличних сценах Львова у рамках міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Street Music», увірвалися в ефіри радіостанцій. Їх можна зустріти на вулицях міста Лева, де вони так драйвово заряжають своїм співом перехожих, на Форумі Видавців, на різноманітних концертах в різних містах України.

WSZYSTKO створять унікальне музичне свято, здивують вас авторським аранжуванням давно улюблених пісень в талановитому виконані, подарують незабутні враження! Неможливість втриматися від шалених танців, коли на сцену виходять справжні віртуози своєї справи з нестандартним підходом до найнесподіваніших хітів – те, на що скаржаться усі, хто потрапляє на концерти WSZYSTKO!

WSZYSTKO – це більше ніж кавер-бенд

Склад:
Зіновій Карач - вокал, гітара, пшедскадзайкі
Максим Богут - фортепіано
Дмитро Слєпухін - електрогітара
Орест Смішко - бас-гітара
Анатолій Гора - барабани

Своєрідний підхід до відомих та невідомих українських пісень, український шансон на реальних подіях!

Забронювати квитки можна тут: https://gastroli.ua/events/wshystko-13-04-18 або у касі філармонії за тел.: 235 89 46

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ