Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хакерська атака на е-квиток: що вже вдалося відновити в роботі системи

Тривають слідчі дії за фактом несанкціонованого доступу до системи е-квитка у Львові, а усі відповідні служби продовжують відновлювати повноцінну роботу системи. Станом на сьогодні громадський транспорт працює у звичному режимі, валідація карток відбувається, а також відновлено можливість перегляду балансу та поповнення карток.
Фото ЛМР
Про це розповів Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.
«Вже відновлено можливість перегляду балансу на картках ЛеоКарт і, відповідно, поповнення цього балансу. Оскільки роботи з відновлення системи ще тривають, то в міру проведення тих чи інших налаштувань та оновлень, ця функція може тимчасово короткотривало бути відключена. Також, на деяких картках баланс може відображатися станом на дату останнього оновлення. Однак, знову ж таки, в міру проведення відповідних робіт і налаштувань - баланс почне відображатися коректно», - розповідає Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.
За його словами, документи на виготовлення пільгових транспортних карток ЛеоКарт від мешканців приймають у звичному режимі. Видавати їх будуть після повноцінного відновлення належної роботи системи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ