Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Холодильники Самсунг Side-by-Side: ідеальна купівля для приватного будинку

Якщо живете в великому будинку, оформленню кухні необхідно приділити окрему увагу.

Мешканці заміських котеджних містечок, зазвичай, мають менше часу для відвідування супермаркетів та продуктових магазинів. Вони, як правило, навідуються до гіпермаркетів один раз на тиждень, при цьому намагаються купити все, що необхідно, за один раз. Зберігати їжу краще у великому та місткому холодильнику.

dJnz1ukDD7X6yYY5e5AU9YdWeoIcTVMrp9-Bjdx1n4Ssk_1EKo4A0EF0MJebl6jzAr3NDRCBHtxQ24gd8f_xIb277WrqMYKzbMjE-Q6FssIKNCDYr7rDUflIOZpzlaS1S2pM7R7-9Em9KxrvSbSJnAM

Холодильники Samsung Side-By-Side

Провідні виробники випускають холодильники у різних форм-факторах:

  • однодверні однокамерні пристрої невеликої місткості;
  • двокамерні однодверні – зазвичай теж мають невеликий об’єм;
  • з нижнім розташуванням морозильної камери – це класична форма, призначена для міської квартири;
  • дводверні з паралельним розташуванням холодильної та морозильної камер – Сайд-бай-Сайд, розповсюджений у США тип холодильників;
  • French Door – ще один тип багатодверних холодильників, в яких морозилку розміщено знизу.

На якому варіанті зупинити свій вибір? Експерти радять відштовхуватися від корисного об’єму. Якщо потрібно купити холодильник Самсунг підвищеної місткості, саме Side-by-Side буде оптимальним варіантом. Він має до 600 літрів корисного об’єму, тоді як класичні агрегати з нижнім чи верхнім розташуванням морозилки розраховані на 200-300 літрів.

Переваги покупки холодильника Samsung Side-by-Side

Перше, на що варто подивитися, – зручне розташування камер. Завдяки тому, що камери знаходяться на одному рівні, набагато комфортніше складати або діставати потрібні нам продукти як з морозилки, так і з основної камери. Не доводиться присідати навколішки, або шукати стільця, щоб витягти заморожені продукти.

Велика місткість

Якщо відвідуєте супермаркети лише один раз на тиждень, зрозуміло, що з кожної такої поїздки повертаєтесь з повним багажником продуктів. Їх десь треба зберігати. Холодильники Самсунг мають не лише великий об’єм. Зверніть увагу на велику кількість полиць та відділень для зберігання різноманітних продуктів – від свіжої зелені та фруктів, до напівфабрикатів, які необхідно зберігати в замороженому стані. Також ви отримуєте зручний доступ до всіх полиць.

Ноу Фрост – ніякої ожеледиці

Розморожування холодильника – це справжня мука. Особливо влітку, коли продукти треба десь тимчасово тримати, поки холодильник розморожується. Самсунг Сайд-бай-Сайд холодильники оснащено системою сухої заморозки без утворення інею на стінках. Такі холодильники також іноді треба розморожувати в гігієнічних та профілактичних цілях. А це краще робити в той час, коли немає продуктів, або коли на дворі зима.

LlkaLJo6V3xg_5TmcnGp_RfDsRMV9d4Bz3OTNvPjTh-BNEmwlB6s2uktEeHyKZlFR1GGA-lFofmOAQs8Ratro5js-hTFClVMK50DUkAbDNMYn17P_eovqcheA-_30XivEhIs7lvNhFRpLG6hOqygbzc

Рівномірний розподіл температур

Для тривалого зберігання продуктів треба, щоб вони рівномірно обдувалися холодним повітрям. В холодильниках Samsung застосовано систему вентиляції та циркуляції холодного повітря. Воно не лише охолоджує їжу, але й проходить крізь фільтри, які утримують всі запахи.

Зони свіжості та швидка заморозка

Різним продуктам потрібні різні температури. Всередині холодильників Самсунг Side-by-Side є зони свіжості, в яких можна регулювати температуру та встановлювати потрібний рівень вологості. Швидке охолодження та заморозка – це технології, що дозволяють зберігати більшість корисних речовин, коли продукт піддається миттєвому впливу низької температури.

Холодильник Samsung Side-by-Side для сучасної оселі

Продукція південнокорейського бренду не лише функціональна. Вона приваблює покупців і завдяки своєму дизайну. До того ж холодильники підтримують підключення до Вай-Фай та дистанційне управління через додаток в смартфоні. Агрегат може стати ідеальним доповненням до вашого арсеналу “розумних” пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ