Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Хотів утекти за кордон з підробленими документами: на Львівщині повідомили про підозру "ухилянту"

Дізнавачі поліції Львівщини повідомили про підозру ще одному «ухилянту», який намагався втекти за кордон з підробленими документами. Про це інформує поліція Львівської області у Фейсбуці.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Як встановили правоохоронці, 43-річний мешканець Хмельницької області знайшов у мережі Інтернет бланк тимчасового посвідчення військовозобов’язаного та вніс у нього свої анкетні дані разом з недостовірною інформацією про визнання непридатним до військової служби за станом здоров’я.

Підроблений документ він намагався використати у пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне», щоб виїхати за кордон та уникнути мобілізації в ЗСУ.

Дізнавачі відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних проступків, передбачених ч.1 та ч.4 ст.358 (Підроблення та використанні завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – обмеження волі на строк до двох років.

Досудове розслідування звершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Нагадаємо, що під час дії воєнного стану введено обмеження щодо виїзду за межі України громадян чоловічої статі віком від 18 до 60 років. Будьте відповідальними!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ