Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ідеальна відпустка у Греції від онлайн турагенції ANEX Tour

Прогулятися лабіринтом Мінотавра на острові Кріт або палацом імператриці Сіссі Ахіллеон на Корфу.

Побачити захід сонця на Санторіні, захмарні Метеори чи лицарську цитадель острова Родос. Недорогі путівки https://anex-tour.com.ua/uk/countries/greece/ до Греції від різних туроператорів в онлайн каталозі турагенції АНЕКС Тур – реальний шанс здійснити грецьку мрію вже цього літа. Поїхали до Греції на море?

625 пляжів Греції нагороджено Блакитними Прапорами

П'ятдесят відтінків синього кольору морської води без фото-фільтрів – найкраща реклама грецьких курортів на континенті та островах. 2024 року за бездоганну чистоту води та пляжну інфраструктуру в Греції удостоїлися міжнародної нагороди Блакитний Прапор 625 пляжів, це друге місце у світі. Купальний сезон на пляжах Іонічного та Егейського моря до жовтня, Середземного – до листопада, температура води до +26-27°С.

Перед врученням Блакитного Прапора проводяться багаторазові аналізи води, пляж оцінюють за десятками критеріїв: безпека, комфорт для відпочиваючих, екологічність. Перед тим, як купити путівки до Греції, варто вивчити актуальну інформацію про пляжі з Блакитними прапорами та підібрати готель поблизу.

Автобусні тури в Грецію на море сезону 2024

Вибір путівок до Греції залежить від бюджету відпустки та особистих уподобань туристів. Популярні дешеві автобусні тури до Греції з обласних центрів України:

  • без екскурсій;
  • сучасні автобуси туристичного класу;
  • групу туристів доставляють на курорт найкоротшим маршрутом.

В топі відпочинок на північному узбережжі Егейського моря на курортах Халкідікі та Салоніки; частина туристів віддає перевагу пляжам Аттики. Є в пропозиціях на літній сезон 2024 року автобусні тури до Греції з відпочинком на островах Корфу або Тасос.

Авіатури в Грецію на море в літній сезон

Українським туристам доступні путівки до Греції з вильотом із безпечних аеропортів Румунії, Молдови, Угорщини, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Чехії, Німеччини. На сайті турагенції АНЕКС Тур зручно купити онлайн путівки до Греції з вильотом із найближчого європейського аеропорту. Оплата туру в гривні, купити путівки можна з будь-якої точки світу.

Особливості грецьких готелів все включено

Перед покупкою автобусного або авіатура до Греції для пляжного відпочинку більшість туристів використовують фільтри пошукової системи на сайті турагенції АНЕКС Тур. Один із найпопулярніших фільтрів: концепція готелю все включено.

Рекомендуємо уважно вивчити опис готелю у картці туру до Греції. Більшість грецьких готелів все включено у вартість включають:

  • проживання у номері обраної категорії;
  • харчування триразове в ресторані та напої в барі;
  • доступ до інфраструктури готелю (басейни, дитячий майданчик, спортзал).

Велнес-центр, тенісні корти, гольф-курс, центри верхової їзди, прокат спорядження для дайвінгу, бодібордингу, сап серфінгу та віндсерфінгу оплачуються додатково.

Важливо уточнити статус пляжу біля готелю. Гостям більшості міських грецьких готелів все включено доводиться доплачувати за шезлонги та парасольки на муніципальних пляжах. Якщо в планах виключно релакс на пляжі, варто пошукати тури в Грецію з проживанням у готелі із власним пляжем, такі є на островах Тасос, Корфу, Кріт; на континенті. Відомості про статус та фотографії пляжу є в описі готелю на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Персональний підбір турів до Греції від турагенції АНЕКС Тур

Щоб отримати максимум задоволення від відпустки в Греції, рекомендуємо скласти короткий список важливих критеріїв мрії: пляж, рівень готелю, відстань до моря, пам'ятки і розваги. Професійний вибір турів допоможе швидко вибрати недорогі путівки до Греції у гідний приморський готель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ