Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ідеальне рішення для шопінга в Америці

У США дуже вигідно купувати товар не лише для реалізації в українському ритейлі, але й для власного користування.

До того ж не треба платити багато грошей, адже, роблячи покупку в американському інтернет-магазині, ви оминаєте націнку. Товари, які обертаються на внутрішньому ринку Сполучених Штатів, ретельно перевіряються за показниками якості й безпеки, і це потужний аргумент для того, щоб не шкодувати зусиль і налагодити шопінг саме там.

Місце для комфортних покупок

Доставка Amazon Україна щодня стає активнішою, адже люди долучаються до світового торгового гіганта. Йдеться про найбільший гіпермаркет планети, де можна придбати:

  • одяг;
  • взуття;
  • постільну білизну;
  • іграшки;
  • аксесуари;
  • електроніку;
  • цифрову й побутову техніку та ін.

Amazon приймає українські картки, доставляє товари на склад логістичної компанії або надає можливість самостійного викупу.

Якщо ви ніколи не робили покупки на цьому майданчику, можуть виникнути питання щодо процесу. Вивчити його допоможе форвардингова компанія EasyXpress. ЇЇ фахівці мають тісні зв’язки з Америкою, знають особливості роботи не лише Amazon, але й інших авторитетних онлайн-магазинів США.

Легко й надійно

Працюючи з EasyXpress, вам не доведеться робити зайвих і надскладних дій. Необхідно виконати наступне:

  1. Зареєструватися на сайті, отримати особистий кабінет та індивідуальну адресу в США.
  2. Здійснити покупки в Amazon та інших компаніях. Роблячи це, вказуєте саме ту адресу, яку отримали під час реєстрації.
  3. Реєструєте посилки в особистому кабінеті. Упродовж кількох днів вам має надійти трек-код. Обов’язково зареєструйте його в особистому кабінеті, у розділі «Нова посилка».

Після цих процедур вам лишається дочекатися ваш товар. Його буде привезено на пункт видачі EasyXpress у Києві, але ви можете замовити доставку до вашого міста транспортною компанією «Нова Пошта».

Коректні ділові відносини між сторонами

Компанія EasyXpress не лише допомагає своїм клієнтам під час викупу товарів з американських онлайн-магазинів. Її команда зробила все, щоб замовники отримали найвигідніші умови. Наприклад, склад компанії в США знаходиться в штаті Делавер, де товари не обкладаються податком. Це дає змогу заощаджувати на кожній покупці до 7%. Вам запропоновані такі тарифи:

  1. Авіадоставка. Здійснюється впродовж 4–9 робочих днів, вага посилки не має бути меншою, ніж 300 г.
  2. Економ доставка. Здійснюється впродовж 20–30 днів. Умови представлені на сайті.
  3. «Швидке море». Найдешевша пропозиція, яка займає 4 тижні, мінімальна партія – 3,5 кг.

Ви можете на сайті розрахувати вартість посилки. На ціну, крім фізичної ваги, впливають додаткові послуги, зокрема перевірка вмісту, гарантування, розділення, перепакування тощо. У компанії діють пропозиції як для приватних клієнтів, так і для бізнесу. Ведеться відеоконтроль за прийманням та обробленням товарів. Наприклад, кожного підприємця супроводжує персональний менеджер. Дізнатися місце перебування вантажу можна також за допомогою трек-коду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ