Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Жданов зустрівся із головою представництва ЮНІСЕФ в Україні Лоттою Сільвандер

Як інфрмує прес-служба Мінмолодьспорту, міністр молоді та спорту Ігор Жданов і новопризначена голова представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) Лотта Сільвандер обговорили перспективи подальшого співробітництва під час зустрічі 17 квітня в Мінмолодьспорту.

Міністр подякував ЮНІСЕФ за плідну співпрацю та допомогу Міністерству

у реалізації завдань щодо розвитку ефективної молодіжної політики: ʺЗавдяки підтримці ЮНІСЕФ, ми змогли досягти дієвих результатів співпраці і сподіваємось продовжити розпочаті проекти та використати отримані напрацювання для удосконалення діяльності Міністерства у молодіжній сферіʺ.

Він зазначив, що результати співпраці з ЮНІСЕФ допомогли впровадити в Україні реформи у молодіжній сфері. Зокрема: створено низку дорадчих органів при Міністерстві з числа молодіжних активістів; молодь долучається до планування, розробки та реалізації молодіжної політики; за її активної участі розробляються стратегічні документи; у регіонах України напрацьований досвід роботи різних форм молодіжного представництва (молодіжні ради, молодіжні колегії, координаційні ради з питань молодіжної політики, студентські ради, парламенти); постановою Кабінету Міністрів України затверджено типові положення про молодіжні консультативно-дорадчі органи.

Співпраця з ЮНІСЕФ також сприяє реалізації в Україні Цілей Сталого Розвитку, які стали основою для формування та реалізації державної політики, в тому числі у молодіжні сфері. ʺМи розглядаємо молодь як великий ресурс та потенціал для досягнення ЦСР і реалізації завдань державної молодіжної політики. Девіз роботи нашого Міністерства - жодних рішень для молоді без молодіʺ, - НАГОЛОСИВ Ігор Жданов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ