Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ілон Маск анонсував ребрендинг Twitter

Ілон Маск анонсував зміну логотипу Twitter - блакитного птаха. У компанії зазначають, що цей логотип є їхнім "найбільш впізнаваним" активом.

Сервіс мікроблогів Twitter змінить логотип - впізнаваного блакитного птаха, анонсував власник соцмережі Ілон Маск у неділю, 23 липня.

"Незабаром ми попрощаємося з брендом Twitter і, поступово, з усіма птахами", - написав Маск на. У своєму Twitter-акаунті мільярдер показав відео з мерехтливою літерою X і додав: "Якщо сьогодні ввечері буде опубліковано достатньо якісний логотип X, завтра ми опублікуємо його в усьому світі".

Відколи Маск купив Twitter у жовтні, компанія змінила свою назву на X Corp, що відображає бачення мільярдера створити "супер-додаток" на кшталт китайського WeChat, пише Reuters.

На сайті Twitter вказується, що логотип із зображенням блакитного птаха є "нашим найбільш впізнаваним активом". "Ось чому ми так захищаємо його", - йдеться у повідомленні.

У квітні птаха тимчасово замінили на собаку породи шіба-іну, що сприяло різкому зростанню ринкової вартості мем-монети Dogecoin.

Нагадаємо, нещодавно компанія зазнала широкої критики з боку користувачів і маркетологів, коли на початку місяця Маск оголосив, що Twitter обмежить кількість твітів на день, які можуть читати різні акаунти.

Щоденні ліміти сприяли зростанню конкурентного сервісу Threads, що належить компанії Meta, який за п'ять днів після запуску перетнув позначку в 100 мільйонів підписників.

Також проблемою для Twitter став позов, поданий 18 липня, в якому стверджується, що компанія заборгувала щонайменше 500 мільйонів доларів вихідної допомоги колишнім працівникам. Відтоді як Маск придбав компанію, з Twitter звільнили більше половини працівників, щоб скоротити витрати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ