Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Інтер» покаже заборонений російський серіал змінивши назву

«Інтер» покаже російський серіал під іншою назвою, - Детектор медіа.

У суботу, 24 вересня, телеканал «Інтер» покаже прем'єру 4-серійної мелодрами «Шкідливі поради» («Вредные советы»). Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Серіал «Шкідливі поради», як називає його «Інтер», відомий у Росії під назвою «Любов і море». Зйомки цього проекту почалися в кінці 2015 року. Фільм знятий російською кіностудією Motor Film Studio, однак на кіносайтах пишуть про спільне україно-російське виробництво. На форумі офіційного сайту акторки Анастасії Заворотнюк повідомляли про замовлення серіалу каналом «Россия 1» та показ його на цьому каналі, але офіційної інформації з цього приводу немає.

Головні ролі виконують російські та українські актори Анастасія Заворотнюк, В'ячеслав Разбєгаєв, Олеся Жураковська, Олександр Суворов таОлена Ященко. Режисером картини виступив Дмитро Фікс («Бальзаківський вік, або всі чоловіки сво ...», «Неідеальна жінка», «Лінія захисту»).

Як відомо, закон «Про кінематографію» забороняє трансляцію в Україні російських фільмів і серіалів, вироблених та/або оприлюднених після 1 січня 2014 року.

Нагадаємо, що в поточному осінньому телесезоні глядачі «Інтера» побачать три серіали виробництва українсько-російської групи компаній Star Media: пригодницьку 12-серійну драму «Маестро», кримінальну драму з елементами фантастики «25-й час», 24-серійну мелодраму за участі турецького актора Аднана Коча «Східні солодощі», а також 40-серійну мелодрама «Нитки долі»за корейським форматом «Туфелька для Попелюшки» спільного виробництва української групи компаній Film.ua та «Інтера» та мелодраму з робочою назвою «Друге життя» виробництва української студії «Золоте руно».

Детектора медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ