Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Інвестиційна програма «Львівобленерго» виконана більш як на 60%

Сьогодні, 15 вересня, у Львівській обласній організації НСЖУ відбулась зустріч представників ПАТ «Львівобленерго» та ЗМІ в рамках конкурсу журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини». З журналістами спілкувались директор з електропостачання Констянтин Ющак, заступник технічного директора Роман Іванців та прес-секретар Галина Петрушка. Повідомила прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

ПАТ «Львівобленерго» стає більш відкритим для громадськості та втілює якісні зміни у взаємовідносинах зі клієнтами. Цього року львівські енергетики змінили сайт компанії і розширили онлайн-послуги, «запустили» сторінки в соцмережах.

А нещодавно на сайті ПАТ «Львівобленерго» www.loe.lviv.ua запрацював розділ «Чому немає світла». Тут можна в режимі онлайн дізнатись про причини відсутності електроенергії в помешканні та орієнтовний час відновлення електропостачання.

Вже 54 тис. споживачів користуються онлайн послугами у розділі сайту «Мій дім».  У цьому розділі можна дізнатись про нарахування за електроенергію, подати показник, сплатити за світло онлайн, подати заявку на встановлення багатофункціонального лічильника, аби перейти на «нічні» тарифи і платити за електроенергію з 50% знижкою.

«ПАТ «Львівобленерго» забезпечує в повному обсязі оформлення субсидій споживачам за інформацією від відділів управління соціального захисту населення. У Товаристві понад 323 тис. споживачів, яким призначається субсидія», — розповів директор з електропостачання Костянтин Ющак.

За січень-липень цього року відділи соцзахисту нарахували споживачам-субсидіантам 148,555 млн грн субсидій. Крім того, клієнти ПАТ «Львівобленерго» мають  можливість економити, встановивши двохзонні чи трьохзонні лічильники. Детальніше про ці лічильники та процес оформлення субсидії можна дізнатись на сайті Товариства.

Важливо зауважити, що львівські енергетики вкладають кошти у підвищення надійності електропостачання споживачів. «Загалом Інвестиційна програма ПАТ «Львівобленерго» на 2016 рік складає 171,7 млн грн (без ПДВ)», — розповів заступник технічного директора Роман Іванців. За його словами, вона на цей час виконана більш як на 60%.

Зокрема, енергетики здійснять технічне переоснащення 4 високовольтних підстанцій 35-110 кВ,  31,3 км повітряних ліній 0,4-10 кВ, 7,9 км кабельних ліній 0,4-10 кВ, збудують 40,2 км нових електромереж та 13 розвантажувальних трансформаторних підстанцій.

Аби журналісти могли на власні очі побачити ці інвестиції ПАТ «Львівобленерго»     наприкінці серпня організувало прес-тур, учасники якого відвідали підстанцію «Львів-8» 110/10/6 кВ, де завершується технічне переоснащення, а також місто Пустомити — там енергетики встановили бетонну комплектну трансформаторну підстанцію нового типу.

Нагадаємо, що в березні 2016 року ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською обласною організацією НСЖУ та факультетом журналістики ЛНУ ім. Івана Франка  оголосили конкурс журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини» на найкращі опубліковані/оприлюднені матеріали, присвячені роботі регіональної енергетичної системи, енергетикам, а також регіону, в якому вони працюють. 

На Конкурс приймаються фото-, відео-, радіорепортажі, статті, інтерв'ю, історії успіху, нариси, замальовки, що вийшли в ефір та були опубліковані в період з 29 березня  по 21 листопада 2016 року. Підведення підсумків конкурсу заплановане на 1  грудня  2016 року.

Конкурсні роботи разом з інформацією про автора відправляються на електронну адресу: [email protected] .

Детальніше про конкурс можна дізнатись на сторінці  «Конкурс для журналістів»  на веб-сайті ПАТ «Львівобленерго» або за тел.: (032) 239-20-73, 050-317-40-85  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ