Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ірина Гримак привітала колектив «Галсільлісу» із Днем працівника лісу

Сьогодні, 16 вересня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак привітала колектив Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» із прийдешнім професійним святом – Днем працівника лісу.
Фото: Львівська обласна рада

Розпочалися урочистості з хвилини мовчання за загиблими Захисниками в російсько-українській війні.

«Лісівники – частина обороноздатності держави, яка виганяє сьогодні окупанта з українських земель, яка бореться за життя кожного українця, яка відстоює і утверджує нашу незалежність. Велика честь і подяка працівникам лісової галузі, які зараз зі зброєю в руках боронять нашу державу.

Лісівники у сучасних умовах виконують багато завдань військового характеру, але одночасно готуються до переможного мирного життя, висаджуючи новий ліс, створюючи кращі умови праці для його збереження і захисту.

Ви, працівники «Галсільлісу», є нашою гордістю, бо ставитеся до лісу, як до дитини, яку необхідно ростити і доглядати», - зауважила у вітальному слові Ірина Гримак і передала лісівникам подяки від військових бригад.

За словами в.о. генерального директора «Галсільлісу» Івана Підгородецького, в умовах воєнного часу лісівники комунальних лісогосподарських підприємств «Галсільліс» активно допомагають ЗСУ і територіальній обороні, 17 працівників підприємства зараз перебувають на фронті.

«Із початку війни на потреби армії «Галсільліс» передав 10 автомобілів, найближчим часом ще 3 автомобілі поїдуть на передову.

У зону бойових дій ми здійснили 5 поїздок, доставили велику кількість медичних засобів, продуктів харчування, одягу, засобів гігієни тощо.

Для потреб армії та внутрішньо переміщених осіб ми відвантажили понад 1200 м куб. деревини на суму приблизно 2 млн грн», - розповів Іван Підгородецький.

У межах заходу лісовій охороні Радехівського дочірнього лісогосподарського підприємства ЛГП «Галсільліс» передали 5 мотоциклів для покращення охорони комунальних лісів, закуплених за кошти цього підприємства. Це пілотний проєкт, який буде поширений і на інші дочірні підприємства «Галсільлісу».

За вагомий особистий внесок у підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, активну громадянську позицію, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу Ірина Гримак вручила нагороди Львівської обласної ради найкращим лісівникам підприємства, а також відзначила працівників «Галсільлісу», які сьогодні боронять нашу землю від російського окупанта. Ці  відзнаки передадуть військовослужбовцям на фронт.

День працівника лісу – професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Відзначається щорічно у третю неділю вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ