Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

IT Arena 2021 відбудеться у змішаному форматі

Цього року одна з найбільших конференцій країни IT Arena спробує вийти за межі онлайну та стати ближчою до своїх учасників. 7-9 жовтня подія відбудеться у змішаному форматі, поєднавши переваги офлайну та онлайну. Як все відбуватиметься – розповідаємо детальніше далі.

Після 14 місяців коронакризи та старту обнадійливої кампанії вакцинації від COVID-19 у всьому світі, ми все ще продовжуємо запитувати себе “Чи можливо повернутись до попереднього життя, чи буде наше життя таким як колись?” IT Arena 2021 спробує знайти відповідь на це запитання і частково повернеться в офлайн, аби знову зібрати в одному місці найкрутіших експертів світу технологій та лідерів ІТ-індустрії країни.

Онлайн. На зв’язку зі світом

Щороку серед доповідачів IT Arena – експерти топових глобальних компаній. Серед перших анонсованих спікерів, які ділитимуться своїми інсайтами роботи з відвідувачами події цього року – представники H&M, Google, Cloudera,. З питань безпеки та через обмежені можливості пересування між країнами, які все ще діють, більшість іноземних доповідачів IT Arena цього року будуть присутні онлайн. Проте, за словам організаторів онлайн формат – це необмежені можливості для залучення до конференції найкращих доповідачів і обіцяють гучні анонси нових експертів вже зовсім скоро.

Онлайн частина IT Arena – це можливість бути в кількох місцях одночасно. Подія відбуватиметься на інтерактивній платформі, де кожен учасник матиме можливість спілкуватись у чатах та спілкуватися через відеодзвінки, брати участь у дискусіях та перемикатись між доповідями,так само як і взаємодіяти з доповідачами в реальному часі.

Повернення офлайну

IT Arena 2021 – це живі афтепаті першого та другого дня, нетворкінг вечірка для власників Executive-квитків – Tech Lounge, та окремий третій день конференції: Афтепаті конференції – чудова нагода після інтенсивного дня онлайн-доповідей зустрітись з учасниками в кращих закладах Львова. Кількість учасників афтепаті – обмежена, на подіях дотримуватимуться усіх безпекових вимог.

Третій день конференції відбудеться як і до пандемії – у форматі мітапів в закладах історичної частини Львова. Зокрема, організатори планують провести близько 30 мітапів в десятьох закладах міста, з дотриманням карантинних вимог та обмеженою кількістю учасників на кожній окремій події.

“Формат IT Arena 2021 – черговий експеримент для нас. Минулого року ми провели масштабну чотиритисячну подію в онлайні, а цього разу карантинні обмеження дають можливість частково повернутись в офлайн. Ми плануємо увірватись в нашу нову реальність дистанційного та обережного життя – і зібрати обмежену частину учасників події на вечірні афтепаті, а також на мітапи та воркшопи третього дня. Як організатори, ми дуже чекаємо жовтня, щоб знову відчути вайб спільних переживань та зустрічей, дискусій та хорошого нетворкінгу”, – коментує Степан Веселовський, СЕО, Львівський ІТ Кластер.

Встигніть зарезервувати свій квиток на подію, адже кількість квитків з доступом до офлайн-частини конференції – обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ