Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Італійська фірма „Margaritelli” планує інвестувати в Яворівський район 17 млн євро

Італійська фірма „Margaritelli” планує побудувати у Яворівському районі фабрику  з виготовлення дерев’янних меблів і автомобільних причепів для вантажівок. Про це “Гал-info” повідомив генеральний директор спеціальної економічної зони „Яворів” Михайло Дирда. 

  „Фабрика буде займатиме  15 гектарів  колишніх земель  ЯДХП „Сірка” біля селища Шкло. Цей проект буде реалізовуватися в два етапи. Під час реалізації першого буде вкладено 10 млн євро і створено 200 робочих місць. Через  чотири роки буде реалізовано другий етап під час якого буде вкладено  ще 7 млн євро і створено 150 робочих місць. До  кінця вересня має бути  вироблена  вся проектна документація на будівництво фабрики, після чого  зразу ж почнеться  реалізація проекту.  Проте, якщо на  2007 рік не буде поновлено пільги в спеціальних  економічних зонах,  то обсяг  інвестицій, які планують  вкласти  в фабрику,  значно зменшиться”,- зазначив  Михайло Дирда.  
Margaritelli Italia S.P.A. виробник та експортер паркету та покриттів для підлоги. Компанія входить до італійського консорціуму MARGARITELLI GROUP.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ