Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Італійська компанія пропонує Львову допомогу у вирішенні проблем охорони довкілля

Компанія EuroVix, яка спеціалізується на вирішенні проблем охорони навколишнього середовища, зокрема очищення водних об’єктів, водостоків, гігієнізації смітникових контейнерів, біостабілізації днями запропонувала Львову фахову допомогу. Про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі Львівської міськради з посиланням на директора комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” Василя Скрипічайка, який повернувся із X Міжнародної спеціалізованої екологічної виставки «Ecomondo-2006», що проходила в м. Ріміні (Італія).
 Суть пропозиції полягає в тому, щоб безкоштовно (на засадах започаткування співпраці) дослідити, виявити та ліквідувати причину виникнення неприємних запахів в центральній частині міста, які створюють проблему для львів’ян, особливо в літній період.
 За словами Василя Скрипичайко, інтерес до нашого міста виявили також інші 22 учасники виставки з Італії, Австрії, Німеччини, Польщі, Чехії. Серед них відомі в екологічних колах підприємства VM Press Ltd (впровадження новітніх технологій і устаткування у сфері поводження з відходами), 3V Green Eagle – очищення побутових та промислових стоків.  
 Нагадаємо, у вересні цього року у центральній частині міста виник специфічний запах. Фахівці припускають, що причиною його виникнення стала неканалізованість окремих вулиць, невпорядкованість дощоприймачів на дощовій мережі каналізації та відсутність гідрозатворів на них.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ