Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Італійці готові будувати готелі на Львівщині

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Італії в Україні П’єтро Джованні Доннічі.
Голова облдержадміністрації закцентував увагу на двох великих проектах, які реалізуватимуться на Львівщині з допомогою італійських інвестицій – це реконструкція привокзального комплексу у Львові та будівництво містечка-сателіта біля Львова.
Микола Кміть також нагадав, що під час візиту Президента України до Італії на зустрічі із представниками бізнес-еліти цієї країни Глава держави озвучив ідею щодо приїзду в Італію 5-6 губернаторів з України для представлення проектів розвитку регіонів. «Наразі ми готуємо кілька проектів, які представлятиме Львівщина. Це проекти, які стосуються перспектив розвитку готельної інфраструктури, будівництва та машинобудування», - зазначив керівник області.
Водночас Надзвичайний і Повноважний посол Італії в Україні наголосив, що інвесторів приваблює на Львівщину насамперед високий професійний рівень місцевої робочої сили. П’єтро Джованні Доннічі також заявив, що бачить перспективи розвитку співпраці між Італією та Львівщиною, додавши, що італійські готельні оператори готові взяти участь у розбудові готельної інфраструктури на Львівщині – про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
До речі, станом на 1 жовтня 2008 року італійськими інвесторами в економіку Львівської області внесено інвестицій на суму 11,6 млн.дол.США, що становить 1,2 % від загального обсягу інвестицій в область. Всього за участю італійського капіталу на території Львівщини утворено 37 підприємств, більшість з яких працюють у легкій та деревообробній промисловості, а також у сфері обслуговування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ