Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Іван Стефанишин пропонує у кожному районі затвердити відповідального за продовольчу безпеку

Цьогоріч на Львівщині сформувалася вкрай загрозлива ситуація з заготівлею озимих та по збиранню буряка в розрізі окремих районів. Найнижчі показники по заготівлі озимих культур продемонстрували Кам’янко-Бузький район, Жидачівський, Пустомитівський і Бродівський, найнижчий рівень здору буряків — Пустомитівський, Буський,  Бродівський, Золочівський райони.
 Для контролю ситуації із дотриманням продовольчої безпеки у районах області заступ голови ЛОДА з питань АПК Іван Стефанишин запропонував на сьогоднішній селекторній нараді під головуванням керівника Львівської облдержадміністрації Петра Олійника затвердити у кожному районі відповідальну людину за дотримання продовольчої безпеки.
 Підсумовуючи розвиток АПК за 9 місяців цього року, сільське господарство області вийшло на рівень рентабельності 28%. Зросла питома вага сільськогосподарських підприємств у загальних обсягах виробництва, з 1 1,5 відсотки торік до 12,5 відсотки. За 9 місяців 2006 року, у порівнянні до попереднього періоду торік, індекс виробництва валової сільськогосподарської продукції становив 107,9 відсотки (у 2005 році - 96,6%).
               
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ