Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Із занепадом «Львівських авіаліній» можна буде поставити хрест на українських державних авіаперевезеннях – Станіслав Дяченко

Із занепадом ДАП «Львівські авіалінії» можна буде поставити хрест на українських державних авіаперевезеннях. Про це під час зустрічі з журналістами заявив голова профспілки ДАП «Львівські авіалінії» Станіслав Дяченко.
«Можна поставити хрест на державних авіаперевезеннях, якщо ДАП «Львівські авіалінії» розвалять. Немає державної програми відновлення цивільної авіації, і уряд з цього не робить жодної проблеми. Я був на з’їзді профспілок України і дізнався, що за ситуацією з ДАП «Львівські авіалінії» стежать профспілки всіх державних авіапідприємств. Ця криза на підприємстві була створена штучно за останні 2 роки, і зараз подібні процеси вже починаються на інших підприємствах. Як приклад – зараз відбувається інтенсивний розпродаж майна «Авіаагенції Трускавця». Все це може призвести до румунського варіанту – у Румунії вже не існує жодної державної авіакомпанії. Техніка поки що є, немає кому підтримати колектив», – сказав Станіслав Дяченко.
Нагадаємо, у кінці листопада поточного року ДАП „Львівські авіалінії” було оголошено банкрутом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ