Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кабмін планує сьогодні схвалити угоду про реадмісію осіб з Молдовою

​Кабінет міністрів України сьогодні планує схвалити проект закону "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про реадмісію осіб". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, передає УНН.

Згідно з порядком денним, також буде затверджено Імплементаційний протокол про порядок реалізації угоди з урядом Молдови про реадмісію осіб.

Урядовці, серед іншого, збираються затвердити Державну соціальну програму "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2021 року, а також схвалити проект листа уряду до Фонду капітального розвитку Організації Об'єднаних Націй щодо членства у Партнерстві з розвитку електронних платежів (Better Than Cash Alliance).

На засіданні Кабміну планується затвердити угоду про співробітництво у сфері культури з урядом Об'єднаних Арабських Еміратів та підписати угоду з урядом М'янми про військово-технічне співробітництво.

Крім того, урядовці хочуть сьогодні схвалити Національну транспортну стратегію України на період до 2030 року й затвердити план заходів щодо реалізації Концепції оптимізації системи центральних органів виконавчої влади.

Нагадаємо, Кабмін схвалив угоду з Туреччиною про військово-фінансове співробітництво.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ