Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін зобов'язав власників реєструвати нові авто у військкоматі, - Саакашвілі

Кабмін прийняв нову постанову, згідно з якою при купівлі автомобіля власник зобов'язаний його реєструвати, у тому числі у військовому комісаріаті. Ця постанова - протилежність тому, що ми намагаємося робити в Україні, а саме - полегшити життя громадян. Про це на Фейсбук написав Михайло Саакашвілі.

"Якщо людина купила машину, вона повинна її оформити максимум за пів години, причому в одному місці, а не бігати по різних інстанціях, у кожній з яких у неї будуть вимагати хабарі.

Ми в Одесі намагаємося полегшити процедури, в той час як чиновники Кабміну придумують все більше нових хитрощів, які сприяють створенню нових "годівниць" за рахунок громадян.

Я закликаю уряд скасувати це рішення! Якщо потрібно щоб машини стояли на обліку, це має робити сама держава, а не ганяти взад-вперед і так обтяжених податками громадян.

Я про це дізнався випадково, так як один з моїх знайомих вже восьмий день ходить в комісаріат за цим папірцем. Підозрюю, що таких жертв необдуманих рішень ще дуже багато", - написав Михайло Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ