Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кабмін звільнив заступника глави МВС Гогілашвілі

Кабінет Міністрів України звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі.
Олександр Гогілашвілі

Про це інформує агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на джерело в уряді.

Як повідомлялося, в суботу на YouTube- каналі "Остання крапля" з'явилося відео, на якому Олександр Гогілашвілі на в'їзді до Донецької області поскандалив із правоохоронцями, оскільки його машину зупинили.

Пізніше міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що ініціює проведення розслідування інциденту за участю заступника глави МВС Гогілашвілі та усунення його від посади на цей період.

Сам Гогілашвілі вибачився "за свою зайву емоційність" і пообіцяв сприяти проведенню розслідування інциденту на блокпості в зоні ООС.

Президент України Володимир Зеленський у Telegram написав, що вважає, що на інцидент за участю заступником міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути тільки одна реакція - звільнення.

На сайті МВС зазначено, що Гогілашвілі народився в 1973 році в Грузії. У 2019 році закінчив Львівський університет бізнесу і права за фахом "Облік і оподаткування", в 2020 році закінчив цей самий університет за фахом "Право". У 2019-2019 рр. працював соціальним працівником міжнародної громадської організації "Центр здорової молоді" (м. Київ).

Також Олександр Гогілашвілі потрапив до бази «Миротворця». Його звинувачують у порушенні законодавства України про громадянство, у нападі на поліцейських при виконанні службових обов'язків та присвоєнні повноважень у спробі керівництва співробітниками Нацполіції України.

За даними ЗМІ, Гогілашвілі має російське громадянство - у нього паспорт та ідентифікаційний номер платника податків РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ