Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кадровий провал Синютки

Сьогодні 21 листопада, в..о.директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Марія Вагіла написала заяву на звільнення. Про це вона повідомила на своїй сторінці на ФБ.

"Вважаю знаковим, що під моєю заявою на звільнення буде стояти дата 21 листопада. Тому що про себе завжди думала, що на роботі буду до тих пір, поки буду потрібна громадським організаціям і людям, які щось хочуть змінити в цьому житті. Не вийшло! Вибачайте, що й надалі фінансування отримуватимуть геошки "бо все так було", а не ті, що мають класні проекти, соціальні послуги надаватимуть роздуті державні структури, а не геошки, які знають проблеми з середини, а соціальне підприємництво залишиться для найкмітливіших.

Дякую всім за підтримку, особливо працівникам департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Львівського обласного молодіжного центру.

Сподіваюсь, що наступний етап в моєму житті буде таким же яскравим і незабутнім!!!", - написала Марія Вагіла.

Додамо, що днями зі скандальних причин не відбувся конкурс на посаду директора департаменту охорони здоров`я Львівської ОДА. Водночас у вересні завершився нічим конкурс на керівника департаменту внутрішньої та інформаційної політики - ніхто на зголосився. Також, як повідомив leopolis.news, із департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації у цьому році звільнилось 30 працівників.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ