Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Каменяр у чорній мантії: у Франковому виші святкують День Університету

Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
Фото: Олени Ляхович
1/4
Традиційно 11 жовтня у Львівському національному університеті імені Івана Франка святкують День Університету. З цієї нагоди на каменяра одягають гігантського розміру чорну мантію. Студенти та інші пересічні люди не втрачають можливості зробити селфі собі на згадку.

Перед Львівським університетом чого тільки не було: і радянські демонстрації, і мільйонні мітинги

Вітання Ректора з нагоди Дня університету

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та працівники Львівського національного університету імені Івана Франка! Сердечно вітаю Вас усіх із нашим спільним святом – Днем Університету!

Історія і сучасність Львівського університету засвідчують його вагому роль у процесі становлення української державності, розвитку національної духовності, мови і культури.

Представники академічної спільноти Університету завжди беруть активну участь у найважливіших суспільно-політичних процесах, творять європейський освітній і науковий простір України і часто, жертвуючи найдорожчим – життям, захищають незалежність і територіальну цілісність Української держави.

Складаю щиру подяку кожному зокрема за інтелектуальну відвагу, силу духу і небайдужість до долі Університету й України. За те, що Ви докладаєте максимальних зусиль задля творення суспільства, основою якого є моральні імперативи та засадничі загальнолюдські цінності.

Глибоко переконаний, що спільними зусиллями ми й надалі будемо творити неповторну атмосферу толерантності та взаємоповаги, яка завжди панує в Університеті, і сприяти розвитку всіх сфер життя нашої держави. Майбутнє України залежить від кожного з нас! Бажаю всім нам натхненного наукового і творчого пошуку, міцного здоров’я, миру, добра та злагоди.

Володимир Мельник

Програма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ