Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" та "Маріуполь" розсудить Костянтин Труханов

Комітет арбітрів УАФ на своєму офіційному сайті опублікував суддівські призначення на матчі 3-го туру УПЛ сезону 2019/20. Поєдинок «Карпат» з «Маріуполем», який відбудеться у неділю, 11-го серпня, судитиме бригада арбітрів на чолі з Костянтином Трухановим.
Костянтин Труханов

Костянтин Труханов (зріст – 180 см, вага – 82 кг) народився 3-го січня 1976 року. Мешкає в Харкові. Має вищу освіту – закінчив Дніпропетровський гуманітарний університет.

З 2005 року обслуговував регіональні змагання, а з 2007 року почав судити матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. У 2008–2009 роках працював на поєдинках Другої ліги чемпіонату України, а 2009–2012 – Першої. З 2012 року обслуговує матчі Прем’єр-ліги.

Зазначимо, що раніше шляхи арбітра з Харкова та львівських «Карпат» перетиналися 15 разів. В цих іграх «зелено-білі» здобули дві перемоги, п’ять матчів зіграли внічию та вісім поєдинків програли. При цьому у ворота суперників вони забили 19 м’ячів, а в свої пропустили 29.

Нагадаємо, львівські «Карпати» уклали контракт із 36-річним захисником Олександром Кучером. Тривалість дії угоди – один рік. У Львові досвідчений оборонець виступатиме під 5-м номером.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ