Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Каськів попросив політичного притулку в Панамі

Колишній керівник Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів подав клопотання про надання йому політичного притулку у Панамі, повідомляє заступник генпрокурора України Євген Єнін.

"Готовність Каськіва до співпраці з українськими правоохоронцями виявилася "липою". Скороченоі процедури екстрадиції не буде. Каськів подав клопотання про політичний притулок. Шанси на задоволення вкрай низькі, однак це додатковий час", - написав посадовець у своєму Facebook.

Пан Єнін додав, що цієї ночі за київським часом панамський суд обрав пану Каськіву запобіжний захід у вигляді застави розміром 600 тисяч доларів США та обмежив його пересування містом Панама.

У разі, якщо він сплатить ці кошти, його звільнять з-під варти. Однак і в такому разі він буде зобов'язаний двічі на тиждень відмічатися у відділку місцевої поліції, додав заступник генпрокурора.

В Україні Владислава Каськіва підозрюють у розкраданні 7,5 млн грн державних коштів. Він заперечує свою вину і заявляв про "категоричну готовність" співпрацювати з українськими правоохоронцями.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ