Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Кажани" поступились "Серцю Поділля"

Цими вихідними у Вінниці відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

На майданчику зійшлися ВК «Серце Поділля» та львівські «кажани». У обох матчах львів’яни поступились суперникам. Рахунок першого ігрового дня «Серце Поділля»: «Барком-Кажани» - 3:2 (25:23, 13:25, 25:21, 21:25, 16:14). 

З першої партії першого ігрового дня вінничани акумулюють свої зусилля і проявляють неабияку наполегливість у атаках. Гра обох команд перетворюється на суцільну «гойдалку», але з мінімальним відривом у два очка (25:23) лідерство виборює «Серце Поділля». У другому сеті чемпіони країни беруть ініціативу у свої руки – 13:25. Але цього виявилось замало. Вінницьке тріо у обличчі Володимира Сидоренка, Андрія Горбенка та Дмитра Сторожилова приносить команді не лише вдалі блоки та атаки, а й перемогу у грі. За підсумком 5 сетів – 3 перемоги дістались саме «Серцю Поділля». До речі, найкращими серед «кажанів» цього дня стали Юрій Томин, Олег Шевченко та капітан Євген Кісілюк.

Другий ігровий день приніс «кажанам» ще більше несподіванок. Цього  разу вінничани знову перші. Але вже у всіх 3 партіях - "Серце Поділля" – "Барком-Кажани" 3:0 (25:21, 27:25, 25:20). Команди дійсно показують справжню боротьбу і цього разу у ній лідирують господарі.

Додамо. Найближчі ігри «кажанів» відбудуться знову у Вінниці. 2 та 3 лютого львівська команда гратиме на виїзді з «МХП-Вінниця». Домашні ігри «кажанів» анонсовано на 8-9 лютого: «Барком-Кажани» гратиме з «Юракадемією».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ