Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КБ "Південне" розширює кооперацію

У Львові, робоча група державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. Михайла Янгеля» зустрілися з представниками профільних підприємств, наукових установ та навчальних закладів регіону.

Під час координаційної наради, що відбулася на базі державного авіаційно-ремонтного заводу «ЛДАРЗ», було обговорено низку актуальних питань з поглиблення взаємовигідної співпраці вітчизняних підприємств у царині високих технологій, налагодження взаємовигідних наукових та виробничих партнерських відносин.

За словами генерального директора КБ «Південне» Олександра Дегтярьова головною метою заходу визначено пошук нових партнерів, розробок, ідей тощо.

Впродовж візиту ми плануємо познайомитися з роботою львівських колег: вивчатимемо їхній досвід та матеріально-технічну базу, проводитимемо консультації, обговорюватимемо перспективні напрямки співпраці. Переконаний в тому, що виробничий та наукових потенціал в області у цій сфері – ракетно-космічній – є, а це нові розробки, робочі місяця. Під час нашої зустрічі ми презентували свої розробки та напрямки діяльності, а також ознайомилися з проектами львівських колег.

Власне, наш колектив уже не перший рік системно працює над розширенням науково-промислової кооперації високотехнологічних підприємств та установ України задля створення сучасної ракетно-космічної та оборонної техніки. До сьогоднішнього дня потужний інтелектуальний та виробничий потенціал Львівщини в цих процесах було задіяно не у повній мірі. Сподіваюся незабаром ситуація змінитися на краще, – наголосив Олександр Дегтярьов.

Слід додати, що за результатами координаційного заходу було укладено рамкову угоду про взаєморозуміння та співпрацю профільних підприємств, наукових установ, навчальних закладів регіону та державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. Михайла Янгеля» в космічній та оборонній сферах.

Віталій Іванов, Віталій Іванов, «АрміяInform»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ