Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівника галереї мистецтв зобов’язали затвердити проект реконструкції парку

4 лютого у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області надали результати перевірок об’єктів природно-заповідного фонду.
Фото ілюстративне

Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Інспекції завершено перевірки Львівської філії Державної установи «Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій сільськогосподарського виробництва імені Л. Погорілого», Славського ДЛГП «Галсільліс», «Підгорецького парку» Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького та Парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Замковий парк» Жовківської міської ради.

Під час проведення планової перевірки Львівської філії Державної установи «Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій сільськогосподарського виробництва імені Л. Погорілого» державними інспекторами було виявлено порушення встановленого порядку використання лісосічного фонду, заготівлі і вивезення деревини, заготівлі живиці, за що складено 2 протоколи та відповідно до статті 64 Кодексу України про адміністративні правопорушення посадову особу притягнуто до відповідальності із накладенням штрафу на суму 391 грн. Крім цього, Інспекцією видано повторний припис, обов’язковий до виконання, з вимогою усунути порушення. 

В ході проведення планової перевірки Славського ДЛГП «Галсільліс» працівниками Інспекції було виявлено порушення статтей 64 (Порушення встановленого порядку використання лісосічного фонду, заготівлі і вивезення деревини, заготівлі живиці) та 67 (Здійснення лісових користувань не у відповідності з метою або вимогами, передбаченими в лісорубному квитку (ордері) або лісовому квитку) Кодексу України про адміністративні правопорушення, складено 7 адмінпротоколів, накладено штрафів на суму 850 грн та видано повторний припис, обов’язковий до виконання. 

За результатами планової перевірки  «Підгорецького парку» Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького спеціалісти Інспекції видали припис, який зобов’язує керівника вжити заходів щодо виготовлення та затвердження в установленому порядку проекту утримання та реконструкції парку. 

Також державними інспекторами проведено позапланову перевірку на предмет виконання вимог припису виданого Жовківській міській раді Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва «Замковий парк». За невиконання приписів в повному обсязі посадову особову притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до статті 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу на суму 510 грн та видано повторний припис, обов’язковий до виконання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ