Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівника Одеського управління Держприкордонслужби відсторонили від займаної посади

За даними головного редактора порталу ЦензорНет Юрія Бутусова, в Одесі розпочали офіційне розслідування незаконного перетину державного кордону України, директором виконавчого комітету Нацради реформ Міхеїлом Саакашвілі.

Нагадаємо, 1 жовтня у Грузії затримали колишнього президента Міхеіла Саакашвілі, який перебував у розшуку за трьома статтями Кримінального кодексу цієї країни, а за фактом незаконного перетину державного кордону Грузії було відкрито нову кримінальну справу.

Саакашвілі незаконно перетнув кордон. Ходили чутки що він перетнути кордон на морському поромі, що їде з Чорноморська до Батумі у вантажному транспорті.

Як повідомив Юрій Бутусов, в Держприкордонслужбі розпочали офіційне розслідування незаконного виїзду Саакашвілі з України. Виявилось, що в прикордонній базі відсутні дані про залишення Саакашвілі України.

"Можливо, через ці обставини, чи, можливо, з інших причин, але керівника Одеського управління Держприкордонслужби відсторонили від займаної посади", - зокрема написав Юрій Бутусов на своїй Facebook-сторінці.

Він також зазначив, що Україна повинна буде надати офіційні пояснення владі Грузії щодо того, як Саакашвілі міг проникнути на територію, непомітно для українських прикордонників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ