Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівництво Пустомитівської РДА провело нараду з представниками македонської фірми щодо будівництва об’їзної дороги в селі Піски

Минулого тижня голова Пустомитівської райдержадміністрації Орест Городний провів нараду з представниками македонської автодорожної фірми, яка планує зайнятись будівництвом Стрийської траси. На зустрічі також був присутній начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Ярослав Янишин.

Учасники наради обговорили питання облаштування об’їзної автодороги в с. Піски з метою обмеження подальшої експлуатації дороги, прилеглої до карстонебезпечної зони.  Наразі на відрізку дороги, що пошкоджена карстовим проваллям, обмежено рух транспорту великої тоннажності. Про це “Гал-info” повідомив голова Пустомитівської райдержадміністрації Орест Городний.
Нагадаємо, 22 лютого 2006 р. в с. Піски Пустомитівського району почав розвиватись карстовий провал ґрунту. Станом на 28 лютого 2006 діаметр провалу досяг 31 м, а його глибина становила 16 м, в результаті чого було зруйновано два житлові будинки та в одному з’явилися тріщини, значних ушкоджень зазнала також дорога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ